Beoordelingen van Saramacca Food Den Haag

Recente recensies van Saramacca Food Den Haag

5 sterren na 59 reviews

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker alleen de bami was 1/3 vol olie. Bezorging duurde

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant inmiddels! Wij Bestellen zeker 1xper week! Roti is echt vers! Nasi altijd super lekker met overheerlijk oven kip! En de saoto en de kip loempia zeker het proberen waard! Al met al altijd vers bereid genotvol eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakken doksa en kip worst besteld. Op tijd geleverd en super lekker! Heb al meerdere keren besteld en iedere keer is het super lekker!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al een paar keer besteld en thuis bezorgt, nasi met kip en kipsate,het was niet super er zat teveel zout in de kip moest het kip weg gooien,sate was wel lekker,De vorige bestellingen waren redelijk,gewoon ff makkelijk als je geen zin hebt om te koken

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn echt top! Wat ik ook bestel alles is lekker. Nog heel goed warm bij ontvangst en de bezorging is nog sneller dan verwacht.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De roti vind ik persoonlijk 1 van de beste in Den Haag! Vriendelijk en persoonlijk aan de telefoon te woord gestaan. Ondanks dat ze wel wat te laat waren, maken ze het met hun vriendelijke houding meer dan goed. En het is niet erg om wat langer te wachten op eten waarvan je weet dat het heerlijk is!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere roti kipfilet, rotirol of nasi en op tijd klaar bij afhalen.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk eten. Roti met doks. Onze favoriete gerecht.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer zalig. Volgende keer mag er voor de soato wel iets meer van die bruine peper/saus bij.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten weer. Het zuurgoed was ook perfect zo, dank je wel! Super snelle en nette bezorging.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed, erg lekker. Wel jammer dat het niet echt warm was. Snap ik ook wel als het 40min duurt tussen vertrek en aankomst. Jammer.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en smaakvol..ga zo door..

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was vers en heerlijk.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pannekoek was wat aan de taaie kant

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere roti, heerlijk van smaak. Fijne service en niets is ze teveel als je vragen of voorkeuren hebt. Bezorger erg snel en vriendelijk. Kortom gewoon een top zaak!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk, maar bijna 2 uur wachten is gewoon te lang.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is wel lekker, maar jullie zijn erg zuinig met het vlees.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je lekker wilt eten moet je toch een beetje geduld hebben, Het eten is lekker de bezorging duurt iets langer door het bereiden van het eten, gewoon lekker eten. voor een betaalbare prijs. :)

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aan de op tijd levering is nog wel wat verbetering nodig.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk wij gaan zeker nog een bestellen

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit, niets op aan te merken

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel sneller bezorgd dan verwacht, het eten was er binnen 25 minuten. Lekker warm en goed verpakt. We hadden een vegetarische en een lamsroti, en het was zo verpakt dat alle onderdelen hun eigen vakje in het bord hadden. Het smaakte ook prima. Alleen was de tofu nogal zout, vandaar de 4 sterren. De rest van het eten was goed gezout. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

enquete laat bij mij beoordeling van kwaliteit en bezorging niet toe

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was niet lekker. Vorige keer was het wel lekker.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, top! Had het idee dat de trie niet helemaal vers was en helaas waren de gratis frisdrankjes niet zoals we hadden aangegeven. Maar het eten was zeer lekker en vullend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en goed warm.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aantal sterren niet te beinvloeden. zoals ik de heer Tielak al eerder heb gezegd is het moeilijk zo niet onmogelijk om eigen wensen door te geven. zo heb ik bij de bestelling van gisteren bij de mededelingen aangegeven dat ik een eitje bij de roti wilde hebben die zat er niet bij vervolgens gaf ik aan de nasi koud te willen hebben maar werd warm bezorgd en ten slotte bleef er van de 2 beloofde cola drankjes alleen nog 1 flesje mogu mogu over. al met al komt de behandeling van mijn bestelling nogal slordig over. gelukkig blijft de kwaliteit van het eten onverminderd goed

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten!!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden eten heel lekker! Top hoor ook de bezorging!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami en nasi waren lekker.Top!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best food we order and our favorite

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super snel geleverd en het heeft zeer gesmaakt. Zeker voor herhaling vatbaar 5/5

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit van de gerechten.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrr!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grotere porties mag wel voor bami of nasi of laat mogelijk zijn dat je die nasi/bami speciaal of alles apart kan bestellen wil hier wel extra voor betalen alles verder lekker en vers

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is van goede kwaliteit, vriendelijke bezorgers. 1 van de betere eetzaken van den haag.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie roti/broodjes, lekker warm en snel geleverd, zelfs een heel vriendelijke bezorger. Dit wordt vaste stek voor ons.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers mannen ga zo door hou van de vers en traditionele eten sarramaca Ben zelf Surinamer weet waar je koopt saramaca 1

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, netjes verpakt. Goede communicatie. Erg goede service en aardige en snelle bezorger.