Beoordelingen van Saramacca Food Den Haag

Recente recensies van Saramacca Food Den Haag

5 sterren na 223 reviews

, 01-12-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gerecht was super compliment aan de chef kok.

, 28-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten aan chef kok super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten, Surinaams zoals het hoort!

, 27-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Complimenten:Kok kan geweldig lekker gerechten klaar maken.

, 25-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker zoals altijd.

, 24-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn compliment: Saramacca Food is SUPER TOP.

, 18-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer zo ontzettend goed. Ik ken geen enkele plek waar het zo vol smaak is, zoals het hoort. De kerrie en ketjap zijn altijd echt goed ingetrokken. Ze zijn ook vriendelijk en de bezorgers lezen daadwerkelijk de opmerkingen. Als iets niet gaat zoals de bedoeling staan ze je enorm vriendelijk te woord. Ik zou nergens anders meer Surinaams bestellen.

, 18-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!! Helaas porties aan de kleine kant.

, 14-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snelle service! Echt top!

, 12-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was weer heerlijk!

, 11-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit: Super. Bezorging: Super top.

, 07-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier een paar keer besteld en het eten is altijd goed. Op zaterdag duurt de bestelling altijd wel wat langer.

, 07-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde eten was goed en prima verzorgd. Alleen ipv broodje maagjes heb ik een broodje lamsvlees gekregen. Heel vervelend want wij eten geen lamsvlees.

, 02-11-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit : Super lekker. Bezorging : Super Top.

, 28-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijke eten zoals altijd! Dankjewel Saramacca!

, 27-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker... Moest alleen erg lang wachten..

, 27-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!! Helaas zijn de porties wat aan de kleine kant en dus duur. Ik zou ook graag roti lever op het menu zien. Moet geen probleem zijn aangezien jullie lever wel verkopen.

, 25-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren eten besteld. Zowel de bamie, de broodjes etc waren weer heerlijk en goed verzorgd. Ondanks de latere bezorging is alles prima gegaan ...en vriendelijke bezorger👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aantal keer besteld bij deze tent. Is het wachten meer dan waard 👍

, 23-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk zoals gewoonlijk. Alleen de bezorging duurde veel te lang, 1,5 uur. Dat moet echt sneller kunnen.

, 22-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

KWALITEIT : TOP. BEZORGING : SUPER.

, 21-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 19-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was het eten weer super lekker. Doksa ons lievelingsgerecht!

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke Bami Saramacca! TOP Tnx beste Saramacca.

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2 uur op het eten moeten wachten op een maandag. En dan ook niet compleet geleverd. Erg jammer, niet voor herhaling.

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi en roti besteld. Erg lekker. Bezorging was ietsje te laat, maar dat maakte het eten ruimschoots goed. Voor herhaling vatbaar.

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was erg goed top! Wel even schrikken dat het noodzakelijk is aldaar via een deurbel binnen te worden gelaten Voor de rest echt een topper, zal zeker meer gaan bestellen 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker op tijd, zoals altijd.

, 12-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

KWALITEIT : SUPER. BEZORGING : SUPER TOP.

, 06-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers, smaakvol eten! Vriendelijke service, goede bezorging.

, 05-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit : SUPER. Bezorging : SUPER TOP.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en netjes verpakt! Alles was warm, zal hier zeker vaker bestellen!

, 01-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mis mijn drankje 🥤 voor de rest was heerlijk eten 😊

, 28-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste heer mevrouw Zoals u weet bestel ik vaker bij u soms wel tevreden soms wat minder gisteren een gratis maaltijd plus betaalde maaltijd met bara's opgehaald door mijn man. Helaas zijn wij beide ziek geworden vannacht en was de bara taai en smaakloos ik vind dit erg jammer want was over t algemeen altijd tevreden over jullie gerechten.

, 22-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was geweldig, kwaliteit zoals verwacht

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Dank je wel Saramacca

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede service!!

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! Goeie service en heel klantvriendelijk!

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk genoten van een lekkere pittige doks.

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde 1,5u en tello bakkeljauw was niet zo vers.

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit : Is super. Bezorging : Is top.

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed, had de bestelling gedaan.. Had gezegd dat me moesten bellen. Bestelling geplaatst alleen 1 cijfer verkeerd ingetoets🙄

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit: Is super. Bezorging: Is top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit: Super. Bezorging:Top.

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was geplaatst om 18:37 uur en ik kreeg een mail dat de bezorgtijd 19:40 uur is (dat is al erg lang) maar de bezorger was uiteindelijk pas om 20:05 uur gekomen nadat ik had gebeld. De bezorger bood geen excuses aan of heeft ook niet eens gezegd of ze het druk hadden; heel onsympathiek heel jammer dat de bezorging zo erg lang duurde. Ik heb met de bestelling fooi gegeven waar ik achteraf spijt van heb aangezien ik ruim anderhalf uur moest wachten en dat het voor het bedrijf niet duidelijk was hoe het met mijn bestelling zat. Ik ben ook niet goed te woord gestaan en heb ook geen compensatie gehad. Het eten was wel lekker.

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes waren weer lekker

, 31-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Roti kip was lekker & broodje maagjes die was super lekker.

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Doks was lekker, kon wel minder pittig zijn. Bojo was gewoon perfect:) En saoto bouillon kon wel wat sterker in smaak. Jullie zijn wel heel klantvriendelijk, dat vind ik super goed, Want dat staat ook altijd op nummer 1.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de soato soep smaakloos. Er zat zelf ipv normale kip, kipsate reststukjes in. De bara kip kerrie was koud en ook zeer vettig. Heel jammer, ben ik niet gewend van Saramacca.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top goed eten smaakvol en goede service. Plus de meneer die bezorgd altijd vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en een snelle service. Dank

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti's en de broodjes waren als vanouds weer heerlijk. Bedankt ook voor de drankjes!

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers. Snel geleverd en super vriendelijk personeel.

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, roti altijd top en de pastei was heerlijk als altijd 😄

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

KWALITEIT : IS PRIMA. BEZORGING : IS TOP.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker authentiek Surinaams eten. Op tijd bezorgd en heerlijk vers. Heb mijn plekje voor lekker Surinaams eten gevonden!

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en lekker warm zeker een herhaling.

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

KWALITEIT : IS SUPER. BEZORGING : IS TOP.

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot onze spijt te moeten zeggen dat de bestelling van gisteren niet goed is gegaan. Reeds doorgegeven dat broodje lever niet is meegeleverd. Broodjes bakkeljauw matig belegd. Broodje pom is zeer matig belegd. Niet van jullie gewend, altijd wel uitstekend geweest. Jammer.De rest vh eten was prima.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers!!!!

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk. Jullie weten pas wat je mist als je dit hebt geproefd en niet meer besteld! Tot een volgende weer!

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles altijd vers en lekker!

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super bezorging!

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De doks is ieder keer lekker. De lams mag wel beter. Gister zat er weinig zout en smaak in.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat ik niet kreeg wat ik bestelde en voor betaalde. Een vega roti met ei, geen tofu en wel een extra ei. Terwijl ik betaalde voor twee eieren. En het ergste nog ik eet geen tofu en tempei. Dus diep teleurgesteld. Ook nog een uur en ruim driekwartier moeten wachten op de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Bezorging was supersnel en het kwam superwarm aan. Echt top!

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd.

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten waren alleen de kerrie vergeten kreeg ketjap maar bezorger is netjes nieuwe komen brengen hartstikke bedankt.

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is Super. Bezorging is Super Top.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Nasi was lekker en de kip heerlijk gekruid, mals en vers. Lams was ook heel erg lekker pittig. Had ook garnalen die waren ook goed. Ik zal vaker bestellen!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top tent

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat ik deze winkel ben tegenkomen is het beste wat me ooit is overkomen

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel,lekker,vers

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

KWALITEIT: SUPER TOP. BEZORGING: OP TIJD.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is net een heerlijk avontuur, om hier te mogen eten!

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi en nasi kip was koud helaas. Dus zelf opgewarmt. Bami kip was prima

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit: Is Super. Bezorging: Is op tijd.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top tent doksie mmmmmmmmm mooi peper

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi Singapore smelt in je mond, niet in je hand.

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

KWALITEIT: SUPER LEKKER. BEZORGING: WAS OP TIJD.

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon te lekker, rond is ook een lijn

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste Sauto & RotiRol. Ohjaa en natuurlijk Lekkerstee Pastei && Bara!!!🤩🤩🤩

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 4e keer bij Saramacca Food besteld. Het eten is van constante kwaliteit, goede portie en warm en op tijd geleverd. Heerlijke roti's, bara, telo met bakkeljauw en belegde broodjes. Ga zo door! Bedankt voor de gratis drinks👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij het bezorgen werd niet aangegeven wie het is door de microfoon. Ondanks we wel weten dat er een bestelling komt, zijn wij toch voorzichtig met het openen van deuren zonder te weten wie het is.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3e keer eten besteld bij Saramacca Food. Goede smaak, kwaliteit is constant en alles warm geleverd👍🏼👍🏼 Vandaag gratis drankjes gekregen, super!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

KWALITEIT: SUPER TOP. BEZORGING: SUPER NETJES OP TIJD.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

KWALITEIT:SUPER LEKKER. BEZORGING:NETJES OP TIJD ZO ALS ALTIJD.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste nasi van Den Haag

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

KWALITEIT: SUPER TOP. BEZORGING: SUPER TOP.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was verrukkelijk. Bezorging uitstekend.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel er nooit meer. Had telo besteld voor €4 per stuk. Krijg alleen een bakje bakkeljauw voor €4!!!! Stelletje oplichters

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

KWALITEIT SUPER TOP. BEZORGING SUPER TOP.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk weer Super heerlijk. Jammer dat het alleeen 2 uur duurde voordat het bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd zeer tevreden! 👍🏼 De teloh is echt een favorietje hier!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Vriendelijke mensen!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is super top royal. Bezorging is super top loyaal.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HET KWALITEIT IS ROYAL. HET BEZORGING IS LOYAAL.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere roti!

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en bezorging precies op tijd.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is super top kwaliteit. Het bezorging is loyaal.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk top. Het service is royale. Het vriendelijkheid is super loyale.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het gerecht is super kwaliteit. De bezorging is super top. Vriendelijkheid is zeer super top.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Snelle service, vriendelijk personeel en zeer smaakvol! Zeker een aanrader!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak goed, temp goed, hoeveelheid goed, bezorging goed ....alles goed! Uitstekende keuze.

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeker een aanrader om te proberen

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel, goed tevreden

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en ondanks het late tijdstip erg snel bezorgd

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, alles goed op smaak en op tijd

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food was fresh and delicious. I have ordered soo many times with ur restaurant, I am ur loyal customer. But the food that was delivered yesterday was so delicious and tasted much fresh than all the previous deliveries.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima prijs kwaliteit verhouding. We bestellen met regelmaat. 👍🏻

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd genoten van de heerlijke roti

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden keukenexperts over de vloer en die hebben ook genoten van Saramacca food! Ook van hen uit een dikke 10 voor hun overheerlijke lunch!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles keurig!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti kip, rijk gevulde portie Echt een aanrader voor Surinaams eten

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere roti's die kruimels aan de binnenkant hebben. We vonden die met kip kerrie en lams heel lekker. De Doks minder vanwege de vele botjes. Verder is de Bara lekker kruidig en luchtig.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en goed warme nasi kip Bezorging was super snel. vriendelijke bezorger En de meneer aan de telefoon attent en vriendelijk.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste roti van Den Haag. Wij hebben meerdere keren al beste en zeer tevreden over het eten, service en bezorging. Dit is zeker een aanrader en zeker betaalbaar.👍👍

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister laat nog bestelt de bezorger kwam als hij het in de auto heeft gemaakt zo warm was het gewoon en het was heeel heel heeel lekker dit is zeker een aanrader Dank jullie wel

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zoals altijd weer super lekker. Surinaams/Hindoestaans eten zoals het hoort.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op smaak! De roti rol (kip) was verrukkelijk! En netjes op tijd bezorgd door een aardige meneer in de sneeuw! Top👍🏽! Wij bestellen zeker weer!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker en ben er meestal wel tevreden over, alleen was de bezorger nu een halfuur te laat. Daarnaast was het eten opgewarmd in de magnetron, waardoor de roti en de bara niet te eten waren. Het was super hard geworden. Erg jammer

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten en het was er snel!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen bijna elke avond wel een ‘late night snack’! De loempia’s zijn een favoriet hier. En de teloh Bakkeljauw is ook te lekker! Laatst baka-bana besteld en deze was te te te overheerlijk! De lekkerste baka-bana ever!!!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het blijft gewoon lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bakabana’s zijn de luxe versie tov anderen die bakabana verkopen maar eigenlijk brongbana zijn. Deze voor het eerst geprobeerd en ja hoor! Aanrader. De bojo dan weer niet helaas. Loempia nummero uno!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarische roti was super lekker! Beste roti die we in tijden hebben gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte verbrand , niks van gegeten

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk gewoon eten gekregen. Daarmee bedoel ik dus dat het echt eten betrof en dus niet wat wij van andere toko’s gewend waren. Heerlijk was dit zoals iedere keer! Heerlijke loempia’s, heerlijke nasi, heerlijke bami en roti. Dagvers roepen ze er niet zomaar. Het is het ook.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doks was te heet

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker. Bestelling was optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon mijn adres niet vinden: Als je een telefoon mee neemt en google maps gebeukt vindt je mijn adres. broodje met sambal besteld was leuk geweest als er aangegeven zou worden op welk broodje sambal zit.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi kip speciaal was heerlijk, lekkere nasi en goed gekruide kip. Aardappelsambal liever apart of als optie weergeven want daar is niet iedereen fan van. Een van de weinige restaurants die aan zijn recensies voldoet. De stukken kip waren wat karig, maar dat zou kunnen omdat ik om half 1 besteld heb en dan is er nog weinig kip over. Bezorging was uitstekend op tijd en bezorger was vriendelijk. Zeker een aanrader !!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk vooral pom. En kreeg nog 3 gratis drankjes. Hongkong nasi was helemaal top

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer super Lekkerrr! Roti met doks heerlijk. Heel erg tevreden.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk +snel bezorgd!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was het op tijd bezorgd en de rotirol kip en extra kip ketjap was erg lekker. Leuk dat we gratis drankje erbij kregen bij een online bestelling via jullie eigen site.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld bij Saramacca food. Heerlijk zoals altijd. Maaltijd was lekker warm.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel roti gegeten maar deze met kop schouders besttte

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd rn ook nog eens super lekker!!! Rotti rol is mijn favoriet!!!!! Zeker een aanrader

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer zoo lekker heb geen enkel minpunt.Top!Ook heel snel bezorgd 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd PERFECT!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant inmiddels! Wij Bestellen zeker 1xper week! Roti is echt vers! Nasi altijd super lekker met overheerlijk oven kip! En de saoto en de kip loempia zeker het proberen waard! Al met al altijd vers bereid genotvol eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bakken doksa en kip worst besteld. Op tijd geleverd en super lekker! Heb al meerdere keren besteld en iedere keer is het super lekker!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn echt top! Wat ik ook bestel alles is lekker. Nog heel goed warm bij ontvangst en de bezorging is nog sneller dan verwacht.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De roti vind ik persoonlijk 1 van de beste in Den Haag! Vriendelijk en persoonlijk aan de telefoon te woord gestaan. Ondanks dat ze wel wat te laat waren, maken ze het met hun vriendelijke houding meer dan goed. En het is niet erg om wat langer te wachten op eten waarvan je weet dat het heerlijk is!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk eten. Roti met doks. Onze favoriete gerecht.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer zalig. Volgende keer mag er voor de soato wel iets meer van die bruine peper/saus bij.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten weer. Het zuurgoed was ook perfect zo, dank je wel! Super snelle en nette bezorging.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was goed, erg lekker. Wel jammer dat het niet echt warm was. Snap ik ook wel als het 40min duurt tussen vertrek en aankomst. Jammer.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en smaakvol..ga zo door..

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was vers en heerlijk.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pannekoek was wat aan de taaie kant

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere roti, heerlijk van smaak. Fijne service en niets is ze teveel als je vragen of voorkeuren hebt. Bezorger erg snel en vriendelijk. Kortom gewoon een top zaak!

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je lekker wilt eten moet je toch een beetje geduld hebben, Het eten is lekker de bezorging duurt iets langer door het bereiden van het eten, gewoon lekker eten. voor een betaalbare prijs. :)

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aan de op tijd levering is nog wel wat verbetering nodig.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk wij gaan zeker nog een bestellen

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit, niets op aan te merken

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel sneller bezorgd dan verwacht, het eten was er binnen 25 minuten. Lekker warm en goed verpakt. We hadden een vegetarische en een lamsroti, en het was zo verpakt dat alle onderdelen hun eigen vakje in het bord hadden. Het smaakte ook prima. Alleen was de tofu nogal zout, vandaar de 4 sterren. De rest van het eten was goed gezout. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was niet lekker. Vorige keer was het wel lekker.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, top! Had het idee dat de trie niet helemaal vers was en helaas waren de gratis frisdrankjes niet zoals we hadden aangegeven. Maar het eten was zeer lekker en vullend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en goed warm.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten!!

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden eten heel lekker! Top hoor ook de bezorging!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bami en nasi waren lekker.Top!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best food we order and our favorite

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super snel geleverd en het heeft zeer gesmaakt. Zeker voor herhaling vatbaar 5/5

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit van de gerechten.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrrrr!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grotere porties mag wel voor bami of nasi of laat mogelijk zijn dat je die nasi/bami speciaal of alles apart kan bestellen wil hier wel extra voor betalen alles verder lekker en vers

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is van goede kwaliteit, vriendelijke bezorgers. 1 van de betere eetzaken van den haag.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie roti/broodjes, lekker warm en snel geleverd, zelfs een heel vriendelijke bezorger. Dit wordt vaste stek voor ons.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppers mannen ga zo door hou van de vers en traditionele eten sarramaca Ben zelf Surinamer weet waar je koopt saramaca 1

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, netjes verpakt. Goede communicatie. Erg goede service en aardige en snelle bezorger.